Sähköinen taloushallinto DT


Kun yritystoimintasi saavuttaa sen tason, ettei papereiden pyörittäminen enää tunnu järkevältä, on aika siirtyä DT:n digitaaliseen maailmaan.

Ostolaskut siirretään sähköisiksi, jolloin riittää, että yrittäjä hyväksyy laskut omalla päätteellään missä ikinä liikkuukaan. Palkanlaskenta ja laskutus ovat suoraan kytkettynä kirjanpitoon ja hallinnassamme olevat pankkiyhteydet ovat luonnollisena osana tehokasta kassanhallintaa. Kaikenlainen raportointi kulkee digitaalisessa muodossa esim. suoraan asiakkaan sähköpostiin.

Kun taloushallinnon rutiinit on saatu hyödyntämään nykyajan kehittyneitä työkaluja, voidaan keskittyä yrityksen liiketoiminnan todellisiin haasteisiin. Taloushallinnon seurannat voidaan rakentaa palvelemaan yrittäjän todellisia tavoitteita erilaisilla tulos-, kassavirta- tai kustannuslaskentamalleilla. Sähköinen maailma tarkoittaa ajantasaisia tietoja, joissa katse on historian sijasta suunnattu tulevaisuuteen.

Digitaseen maailma ei ole paikkaan sidottu. Ota yhteyttä niin katsotaan miten saamme taloushallintosi päivitettyä 2010-luvulle.